Vi deler vores viden, og vi deler vores oplevelser... Gennem kurser og på fisketure lærer du nye færdigheder... Vi fisker på Havet, ved Kysten, ved Åer og søer - også på fleredagesture...
Klik dig direkte til Sportsfiskeren.dk...
Til Bjørnens forside- Bjørnen fisker.
Sportsfiskeren.dk www.bjoernenfisker.dk
Topmenu - Læs mere om Bjørnen ved at klikke på linkene til højre -
Indmeldelse
Aktiviteter
Historie
Vedtægter
Bestyrelse
Klublokaler
Vejen til Bjørnen
HOVEDMENU
Opdateret 30.08.2021
Forside
Opdatering
Kalender
Turplan
Aktivitetsplan
Klubbladet
Konkurrencer
Fangster
Rekorder
Turberetninger
Gamle Turberetninger
Fiskevand
Billeder
Links
Eksternt
billedgalleri
Bjørnens blad...
Foreningens blad udkommer fire gange årligt i månederne marts, juni, september og december.

Bladets omfang er sædvanligvis på 36 sider, hvor du kan læse om nyt fra foreningen. Det kan omfatte enhver form for nyheder, herunder selvfølgelig beretninger om ture, om nye turtilbud, om fangster etc.

Redaktør for bladet er Ib Rasmussen, som gør sit absolut bedste for at levere et godt blad og også for at overholde udgivelsesterminerne for bladet. .

Alle har muligheden for at levere materiale til bladet, så husk på, når du har foretaget dig noget fiskerimæssigt spændende, at det måske kan have dine klubkammeraters interesse.

Fortæl det til Ib. Ingen redaktør kan lave et godt blad uden det nødvendige materiale, så giv Ib et tips, når du har en historie.

Bladet leveres i fysisk form til alle medlemmer, men kommer nu også her på hjemmesiden som pdf-filer.

For at kunne læse pdf-filer, skal du have programmet Acobat Reader, som er et gratisprogram. Hvis du ikke har det, kan du downloade det ved at klikke dig videre herfra.

Klik dig til Adobe Reader. Klik på det farvede felt, så kommer du til Adobes hjemmeside, hvorfra du kan downloade programmet.
Vi forsøger altid at have mindst de seneste fire udgaver indsat her på hjemmesiden samt desuden vores jubilæumsblad fra maj 2007.

Du åbner dem ved at klikke på forsiderne, som du har her til højre.

Mangler du et trykt eksemplar, så lad os det vide, så må vi se, om der skulle være eksemplarer tilbage, de plejer nemlig at blive revet væk meget hurtigt.

Hvis du ønsker at kontakte vores redaktør på bladet, så har du Ib's adresseinformationer her:

Ib Rasmussen
Telefon 3032 1567
Klik for mail til Ib

I 2020 er vi nået til 38. årgang, og det er vel egentlig ganske imponerende for en lystfiskerforening.

Så læs vores klubblade, hvor du på midteropslaget har en fin kalender med ture og andre aktiviteter i de fire nærmeste måneder.

Rigtig god læsning.


Du klikker blot på bladenes forsider, så åbner de alle i pdf-format i et separat browservindue.

Klik dig til god læsning fra Hr. Redaktør IB.

Læs Ibs smukke september blad 2021 - Klik her
Læs bl.a. om, at vi nu er Corona-Pas-frie, at vi igen holder Bjørnens Julefrokost, om nye fredningsregler for havørred og gedder i ferskvand, om alle de resterende ture i 2. halvår, P&T-konkurrence og læs Eriks Sommerfiskeri.
Læs Bladsnedker Ibs juniblad 2021 - Klik på bladets forside
Læs Bestyrelsens Hjørne om året 2020, at vi nu igen åbner klublokalerne, om generalforsamling og valg af nye i bestyrelsen, Eriks beretning om Forårets Fiskeri, om Månedens Fiskere, de kommende ture i juni og turene i 2. halvår.
Læs Bladsnedker Ibs martsblad 2021 - Klik på bladets forside
Læs bl.a. om registrering af private fangster, flere penge på fisketegnet, men ingen kontrol, muligt forbud mod fiskeri i Natura 2000, om vores konkurrenceresultater, om vores turplaner, og Eriks store beretning om Årets fiskeri 2020.
Læs Bladsnedker Ibs December 2020 Blad - Klik på bladets forside
Læs om de kommende ture på kyst, P&T og hav, om den kommende generalforsamling, om den afholdte kongres i DSF, og at Center for Lystfiskerturisme starter op, kontingentindbetaling 2021, Månedens fiskere og Efterårets Fiskeri.
Læs Ibs Septemberblad 2020 - Klik på bladet...
Læs om kommende ture for resten af året. Det gælder både kyst-, P&T- og havture. Der er månedens fisker samt Eriks beretning om sommerfiskeriet i 2020 herunder turen til Vorupør i Nationalpark Thy. Der er julefrokost m.m.
Her kan du også læse om Bjørnens historie.
Indhold
Bjørnens 25 års
jubilæum og foreningens historie fra en lokal forening til en helt åben forening.

Læs også om dem, der skabte denne forening.

I Til Toppen I
Bjørnens Sportsfiskerforening
www.bjoernenfisker.dk