Vi deler vores viden, og vi deler vores oplevelser... Gennem kurser og på fisketure lærer du nye færdigheder... Vi fisker på Havet, ved Kysten, ved Åer og søer - også på fleredagesture...
Klik dig direkte til Sportsfiskeren.dk...
Til Bjørnens forside - Bjørnen fisker...
Sportsfiskeren.dk www.bjoernenfisker.dk
Topmenu - Læs mere om Bjørnen ved at klikke på linkene til højre -
Indmeldelse
Aktiviteter
Historie
Vedtægter
Bestyrelse
Klublokaler
Vejen til Bjørnen
HOVEDMENU
Opdateret 30.05.2021
Forside
Opdatering
Kalender
Turplan
Aktivitetsplan
Klubbladet
Konkurrencer
Fangster
Rekorder
Turberetninger
Gamle Turberetninger
Fiskevand
Billeder
Links
Eksternt
billedgalleri
Vejen til Bjørnen...
Vejen til vores klublokaler kan måske virke lidt svær. Det kommer dog lidt an på, hvordan du ankommer. Roskilde Kro ligger nemlig placeret lige ud til Roskildevej, men samtidig ligger bygningen også for enden af en gren af Egelundsvej, hvor den gren løber parallel med Roskildevej. Har du lyst, så kom på besøg i vores lokaler, du er meget velkommen. Hvis du overvejer at blive medlem, så er du også meget velkommen til at lodde stemningen et par aftener, så du bliver helt sikker på, om vores måde at dyrke vores herlige hobby på, også er noget for dig.
Kommer du i bil er vejen derfor lidt krøllet, for så skal du køre f.eks. fra Herstedvestervej, ned af Egelundsvej, som du følger til venstre langs med Roskildevej, så rammer du faktisk til slut Roskilde Kro. Det sidste stykke vej går gennem et lille grønt område. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage med på en fisketur efter eget valg, inden du melder dig ind. Vi vil helst have, at du er helt sikker på, at vores klubliv passer til dine ønsker og behov.
Der er to steder, hvor du kan parkere din bil, dels lige foran kroen, dels på en parkeringsplads, som ligger et lille stykke væk, faktisk lidt længere fremme, lige inden du kører ind i det grønne område. På siderne Indmeldelse, Aktiviteter og Klublokaler kan du se billeder og læse om vores klubliv. Linkene til de sider finder du lige under vores banner i toppen af siden. Men tage en grundig tur rundt på hjemmesiden, så lærer du mere om os.
Kommer du på cykel eller gående, er det noget nemmere, for så kan du komme ind direkte fra Roskildevej. Du kan selvfølgelig også vælge samme vej, som bilerne. Herunder får du vores adresseinformationer:

Formandens kontaktinfo
Når du er ankommet, så skal du ind af hoveddøren ved parkeringspladsen og så op på 1. sal, hvor du ikke kan undgå at finde os. Kjeld Willerslev
Telefon ... 2640 2630
Klik her for mail til Kjeld
Du kan også vælge, at få lavet en aftale med vores formand, så han tager imod dig oppe på parkeringspladsen. Aftal eventuelt, at I guider hinanden via mobiltelefon, så får du alt den hjælp du har brug for.
Vores klublokaleadresse er:
Bjørnens Sportsfiskerforening
Roskilde Kro, Egelundsvej 7-C,
2620 Albertslund,
Vi har åbent mandag og torsdag aften fra kl. 19.00, og vi slutter sædvanligvis inden kl. 22.00. Mandag aften er den mest besøgte.

Tirsdag formiddag har vi sædvanligvis fluebinding om formiddagen fra kl. 10-12.
Vores postadresse er:
Bjørnens Sportsfiskerforening
c/o Kjeld Willerslev,
Violens Kvt. 7-A,
2620 Albertslund,
Kort med vejen til Roskilde Kro
Klik på linket herunder, så kan du på et Krakskort se, hvordan du finder os, og hvor du kan parkere -
Kraks Kort til Roskilde Kro - Klik her.
Vi ses i Bjørnen, hvor vi deler vores viden, og vi deler vores oplevelser.
Den gamle Roskilde Kro, hvor Bjørnen bor.
Her bor Bjørnen idag i den gamle bygning, Roskilde Kro, i Albertslund, hvor vi som nære naboer har, KFUM og DDS spejderne.
Bjørnen bor i ganske fine lokaler på 1. sal. Vi har renoveret vores lokaler, så de passer til vores klubliv.

I den store festsal i modsat ende af bygning har vi andre flinke naboer nemlig Albertslundkoret, Albertslund Line dance,
Ældre Danses Værn og Foreningen for Motion, Dans og Sundhed.

Lidt hyggeligt og historisk - H.C. Andersen har overnattet på Roskilde Kro, ligeledes Adam Oehlenschläger og endelig benyttede
hertugen af Wellington kroen som hovedkvarter før "Træskoslaget ved Køge". Den nuværende bygning er fra ca. 1940'erne.

Vi har bevaret navnet Roskilde Kro, men idag er bygningen udelukkende et foreningshus ejet af Albertslund Kommune.
I Til Toppen I
Bjørnens Sportsfiskerforening www.bjoernenfisker.dk